dimecres, 29 d’abril de 2015

QUINS DRACS!!!!!!!
SANT JORDI I LA COLLA DELS DRACS
Fa molt de temps dalt d'un turó muntanya ( un turó molt alt)  hi havia un poblet molt petit. Tenia un castell al mig, un castell molt gran . Unes torres molt boniques.Un dels castells més bonics del món. Feia poc temps,pels boscs del seu voltant hi havia passat un drac afamat que és volia menjar a la princesa però...
Va venir un tal Sant Jordi i va matar el drac .
 D'ara en endavant viu amb nosaltres.
Sempre anem de cacera per alimentar el poble.Ens acompanyen uns nois molt joves.Hi havien 8 o 9 cases era un poble molt petit.
Un dia  vam anar de caça i vam trobar  un drac i ens vam amagar darrere uns matolls espiant.Al cap d'una hora vam veure  una ciutat avançada hi vam anar vigilant que no ens veiessin .  Van matar els nois joves i després per mala sort van escupir una flamarada i ens van matar . Al cap de dos dies van fer el funeral i vam plorar molt.
Tim

LA PRINCESA , EL CAVALLER I EL DRAC.
Un dia , fa molt de temps una princesa vivia en un castell , i sempre s'avorria molt dins la seva habitació mirant llibres gruixuts com una estanteria . Mai no havia vist mai ningú , va anar a mirar per la finestra i va veure un noi amb un drac molt gran . La princesa es va espantar molt i va tancar la finestra . semblava un cavaller amb un cavall però amb un drac . 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada