dimecres, 25 d’octubre del 2023

Els dimecres a primera hora, els nens i nenes de Cicle Mitjà, ens organitzem en 3 grups i fem 3 tallers diferents. Us els expliquem a continuació:

TALLER EXPERIMENTS Hem fet dos experiments: "Sura o no sura?" i "Densitat amb sucre". Què creieu que passa si posem diferents cullerades de sucre a quatre gots d’aigua amb diferents colorants i els aboquem lentament en un vas de precipitat? Què creieu que passa si posem un got ple d’aigua i sal? EXPERIMENTEU!

TALLER PARAULES, ART I JOC El que fem en aquest taller és jugar amb les lletres, crear paraules acròstics, haikus, etc. De moment ens està agradant molt! És un espai de creativitat, tranquil·litat i joc amb les lletres i paraules. Tots tenim un artista dins :)

TALLER IOGA A ioga, agafem la màrfega i anem a una esplanada. Escoltem música relaxant. Després, comencem a fer estiraments. Utilitzem un joc que es diu Eduioga que ens ensenya a fer postures com la vela, l´arc i la papallona...A més, hem après de dues històries que ens ensenyen sobre la felicitat i que no som perfectes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada