Projecte aus rapinyaires

TREBALL EN GRUP I EXPOSICIÓ

Primer vam fer dos grups: aus diürnes i aus nocturnes, vam recollir en un mural les característiques generals que ens van explicar al Cim d'Àligues i vam fer l'exposició.
Després vam fer parelles, vam triar una au i la vam estudiar. Llavors vam fer un powerpoint i un mural,  el vam exposar i explicar.Quan acabava cada parella els feiem preguntes.
Us deixem unes fotos i presentacions:SORTIDA AL CIM D'ÀLIGUES I A CALDES DE MONTBUI

Unes fotos de la nostra visita al Cim d'Àligues de Sant Feliu de Codines (centre especialitzat en aus rapinyaires) i a la vila de Caldes de Montbui.Al matí vam estar al Cim d'Àligues. Una monitora ens va fer una visita a la zona de les aus. Les vam poder veure de ben a prop i ens va explicar un munt de coses del gran duc, l'òliba, el falcó, l'àliga, l'aligot, el milà...
Després vam fer un itinerari pel bosc en el que vam conèixer diferents animals i plantes que hi viuen i veure una mica la cadena alimentària i altres espècies d'ocells.
Més tard vam disfrutar molt amb la sessió de vol!
Després de dinar vam fer un concurs de dibuix; l'equip de monitors/es en va seleccionar dos.

A la tarda vam passejar pel casc antic de Caldes de Montbui amb les antigues termes romanes, la Font del Lleó, els balnearis i el safareig públic.

Vam passar un molt bon dia!